Het team

In 2005 kwamen Margriet Leentjens en Patricia Ouwerkerk wonen in Steenwijkerwold. Margriet verhuisde met Bob, Jacco en Esmee vanuit Oss. Patricia, Ivo, Jorik en Stan verruilden het centrum van Rotterdam voor de Kop van Overijssel.

Margriet en Patricia zochten naar kinderopvang in de buurt. De dichtstbijzijnde mogelijkheden waren in Steenwijk en Oldemarkt. Zo ontstond het idee om zelf een kinderopvang te starten. Het moest vooral dichtbij zijn en kleinschalig blijven. Een veilige omgeving voor de allerkleinsten én een plezierige omgeving voor de schoolgaande kinderen.

‘We zagen voor ons een kasteel met prinsen en prinsessen, jonkheren en jonkvrouwen in ons eigen dorp.’

De naam het Woldkasteel was snel verzonnen!
Nu heeft het Woldkasteel dagelijks plaats voor ruim 100 kinderen.

Wilt je een keer komen kijken? Je bent van harte welkom!

 

Werken bij het Woldkasteel?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar een open sollicitatie mag altijd! Deze kun je sturen naar info@woldkasteel ter attentie van Patricia Ouwerkerk

PATRICIA

MARGRIET

‘We zijn trots op Het Woldkasteel. Met een enthousiast team van zo'n 25 medewerkers zorgen we iedere dag voor een leuke dag voor al onze kinderen’

Team

Ons team is samengesteld uit verschillende mensen. Allemaal individuen die onze visie uitdragen. Warme, liefdevolle medewerkers die je kind goed kennen. Zij helpen je kind de wereld te ontdekken door hen te begeleiden in hun ontwikkeling. Om dit te kunnen doen, hebben al onze medewerkers een opleiding gevolgd die hierop toegerust is en aan de eisen voldoet. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig bijscholingen, waardoor zij hun pedagogische kennis steeds weer uitbreiden. Zo zijn bijvoorbeeld onze medewerkers van de peutergroep VVE-gecertificeerd en beschikken over een diploma kinder-EHBO. Ook hebben onze vaste babyleidsters een speciale bijscholing voor baby’s gevolgd. Wij hebben gekozen voor een leeftijdsopbouw in ons team van jong en oud. Ervaring wordt versterkt met nieuwe inzichten. Veel van onze medewerkers zijn al járen bij ons in dienst. Zo is een professioneel team ontstaan dat warmte uitstraalt!

Agnes
Anneloes
Prinses
Draakje
Arda
Bianca
Cindy
Denise
Diana
Fleur
Ridder
Hanna
Prinses
Hilde
Draakje
Jacqueline
Jannie
José
Ridder
José
Lente
Margriet
Marije
Marjan
Melissa
Nienke
Patricia
Renée
Sam
Stefan
Tanja
Thea
Wouter
Yvette