Beleid

Wennen

Uw zwangerschapsverlof zit er op en u heeft weer zin om aan het werk te gaan. De favoriete knuffel zit in de tas en een setje reservekleding ook. De eerste dag bij het Woldkasteel. Nieuwe gezichten, nieuwe geuren en nieuwe geluiden: Elk kind moet wennen aan deze indrukken. En misschien u zelf ook wel.

Welkom bij het Woldkasteel

Wij vinden het belangrijk dat u en uw kind zich prettig voelen bij het Woldkasteel. Daarom mag uw kind, voorafgaand aan de startdatum, twee keer komen wennen. Vaak vindt de eerste keer wennen gelijktijdig plaats met de intake. De tweede keer wennen vindt in de ochtend plaats, vaak al iets langer dan de eerste keer.

Vertrouwde gezichten

Tijdens de intake neemt u samen met de mentor van uw kind bijzonderheden door en maakt u kennis met de pedagogisch medewerkers. De mentor van uw kind houdt ontwikkelingen bij in ons ontwikkelingsvolgsysteem en verzorgt het plakboek van uw kindje waar knutselwerkjes en foto’s van mijlpalen in bijgehouden worden.

Altijd op de hoogte

Op de momenten dat uw kind bij ons is, houden wij een digitaal dagboek bij. Regelmatig plaatsen wij ook foto’s. U kunt een app downloaden waarmee u op uw smartphone kunt kijken hoe het gaat. Real time dus!